0,00

Grozā nav neviena produkta.

Zīmoli

Mūsu produkti tiek pārdoti vairāk nekā 80 tirgos: Eiropas Savienībā, Centrālajā un Austrumeiropā, Āfrikā un Tālajos Austrumos.
Higiēnas preces sievietēm Bella

BELLA

Zīmols BELLA ir viens no vadošajiem higiēnas preču zīmoliem pasaulē, kas piedāvā premium kvalitātes higiēnas preces sievietēm. BELLA jau daudzus gadus iemieso sevī pašapziņu, komfortu un drošību. Gadu gaidā tā mainās, gluži tāpat kā sievietes - to gaume, vajadzības un dzīvesveids. Prieks ir bezrūpībā!
Seni

SENI

SENI ir higiēnas preču zīmols, kam uzticas miljoniem cilvēku visā pasaulē. SENI produkcija nodrošina pilnīgu aizsardzību, komforta un drošības sajūtu cilvēkiem ar urīna nesaturēšanu. Sortimentā ietilpst augstas kvalitātes uroloģiskie ieliktnīši, autiņbiksītes pieaugušajiem, higiēniskie paladziņi un ķermeņa kopšanas līdzekļi. SENI – rūpēs par labāku dzīvi!
Seni Care ādas matu kopšana

SENI CARE

Dažādām mūsu ķermeņa zonām ir nepieciešama atšķirīga kopšana un aizsardzība. Plašais SENI CARE ādas kopšanas produktu klāsts sniedz iespējas maigai ādas attīrīšanai, atjaunošanai un efektīvai aizsardzībai. SENI CARE kosmētikas līnija piemērota ikdienas higiēnai un īpaši jutīgas ādas kopšanai. Ik katrs var izvēlēties sev piemērotāko - aprūpes nepieciešamībai vai īpaši sausas ādas kopšanai.
Happy higiēnas preces mazuļiem

HAPPY

HAPPY piedāvā premium kvalitātes higiēnas preces bērniem: autiņbiksītes, pants uzvelkamās biksītes, mitrumu uzsūcošus paladziņus, vates un papīra izstrādājumus, HAPPY Natural Care kosmētiskos līdzekļus. Balstoties uz daudzu gadu pieredzi un modernām ražošanas tehnoloģijām, mēs piedāvājam produktus, kas atbilst mazuļu un viņu vecāku prasībām. Bērnu labklājība, viņu veselība un pareiza attīstība mums ir pirmajā vietā. Ar maigām rūpēm par mazuļu labsajūtu katrā dzīves posmā!
Medicīnas preces Matopat

MATOPAT

MATOPAT zīmols jau vairāk kā 65 gadus piedāvā augstas kvalitātes medicīnas ierīces, kas tiek izmantotas ātrās palīdzības un operāciju zālēs, ārstniecības telpās, klīnikās, dialīzes centros un mājas aptieciņās. Mēs attīstāmies kopā ar medicīnas zināšanu līmeņa paaugstināšanos un tehnoloģisko progresu un meklējam jaunus risinājumus, lai atvieglotu medicīnas personāla darbu, kā arī nodrošinātu, ka ikviens patērētājs var saņemt augstas kvalitātes medicīniskos produktus.
Eva sejas krēmi, šampūns matiem, matu kondicionieris

EVA

Kosmētikas rūpnīcai Pollena-Ewa SA ir gandrīz gadsimtu sena vēsture. Darbība sākās ar ziepju un odekolona ražošanu. Sortimentā ir dažādi produkti sejas, ķermeņa un matu kopšanai. Īpaši iecienīta ir EVA DERMO ādas kopšanas līdzekļu sērija dažādiem ādas tipiem un problēmzonu stāvokļa uzlabošanai, savukārt Eva SIMPLE mazgāšanas līdzekļi piemēroti matu un galvas ādas kopšanai un rūpēm par ķermeņa higiēnu.
bella papīra izstrādājumi

BELLA №1

Papīra izstrādājumu zīmols BELLA No1 piedāvā plašu produktu klāstu visai ģimenei: kabatlakatiņus, higiēnas un kosmētikas salvetes.
vates aplīši, vates plāksnītes

BELLA COTTON

BELLA COTTON piedāvā premium kvalitātes vates izstrādājumus no 100% kokvilnas. Piedāvājumā ir vates plāksnītes, vates - papīra kociņi un krāsainas kokvilnas vates bumbiņas.
Sadzīves kīmija,trauku līdzekļi DR Max

Dr. MAX

Zīmola Dr. MAX sortimentā ir dažādi mazgāšanas līdzekļi, tualetes tīrīšanas želeja un pasta īpaši netīro roku mazgāšanai. Pateicoties izcilajām kvalitātes īpašībām, jūs viegli varat atrast produktus, kas ir ideāli piemēroti mājas uzkopšanai.